HTML

Sokökör

Mindennapi hülyeségünk add meg nékünk, miképpen mi is megadjuk a hozzánk látogatóknak.

Friss topikok

Linkblog

valami

2009.04.01. 10:18 sokökör

Mosolyösztönt stimuláló feliratok

Címkék: humor hülyeség képek vicces

Régóta tudjuk, hogy vannak bizonyos átfedések a különböző nyelvek között. Vannak ugye minden nyelvben az úgynevezett „jövevényszavak”, melyek a különféle népek közötti kapcsolatokra vezethetők vissza és vannak azok az egyezések, amiket a véletlen szült. Na ez az utóbbi kategória az, amiből elég vicces dolgok sülhetnek ki. Következik néhány lengyel felirat, amely részben vagy egészében magyarul is értelmezhető. A bökkenő csak az, hogy nyilvánvalóan magyarul teljesen mást jelent…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szűkös idők jönnek. Ha nem lesz mit enni, akkor bizony kulázni sem fogunk olyan jókat, mint eddig. De sebaj, meg lehet venni, kimérve, bezacskózva, olcsón!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így is van, pofán kell vágni az álszent prűdséget. Kapitalizmus van. Ki mihez ért, azt csinálja. És hirdeti, hogy jöjjön a kuncsaft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazdasági válság idején nincs pardon! Ki mit tud bevállalni, azt kell véghezvinnie! Ha szűz, akkor… Nálunk már az egész ország. Ha nem is szűz, de…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le a kalappal Miska! Ez valóban büszkeségre okot adó méret, fennhangon hirdethető. Mi többiek meg erősen pironkodunk… Hiába no, Miska bácsi a nők bálványa…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát ha azt csinálta, akkor azt csinálta. Minek köti az orromra? A természet lágy ölén félrevitte és meg…  De, hogy valami politikai felhangja is legyen ennek az egésznek, értelmezhetem én úgy is ezt a táblát, hogy balra találom azt aki elbaszta?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ez az a kép, amihez ha ideírnám azt ami az eszembe jutott, akkor megkapnám a magam kis antiszemita bélyegét. Pedig nem vagyok az. Maradjunk annyiban, hogy majd mindenki idegondol amit akar.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokokor.blog.hu/api/trackback/id/tr921039332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása