HTML

Sokökör

Mindennapi hülyeségünk add meg nékünk, miképpen mi is megadjuk a hozzánk látogatóknak.

Friss topikok

Linkblog

valami

2009.04.14. 21:06 sokökör

A Völgyhidat átívelő híd

Címkék: politika mszp humor gyurcsány hülyeség vicces poén miniszterelnök

Megvan hát az új miniszterelnök, hurrá! Gordonka megszorítja a mi nadrágszíjunkat, nem örülünk. Nem is kell, sőt, Gyurcsány még az ellenszert is megosztotta velünk annak idején: Akinek nem tetszik, el lehet menni, itt lehet hagyni minket. Pontosabban őket. Viszont van egy nagyon jó hír is emberek! Demszky Gabi bejelentette, a Budapesti beruházások nem állnak le, lesz rá pénz! Pedig, hogy izgultunk ugye, hogy vajon a haveri kör biznisze is vissza esik-e? Esetleg nekik is lesz-e válság? Vagy nekik azért továbbra is kiszorítják majd valahogy a „baráti árú” megrendeléseket, melókat. Akkor most megnyugodhatunk, nagy lélegzet ki, lesz lóvé. Nekik. Ha nyugdíjra, Gyesre vagy kórházban/iskolában gázszámlára nem is, de például dupla áron épített, silány minőségű utakra eztán is.

De ne is álljunk meg csak Pestnél! Azért még annyi helyen lehetne fusizni kicsit...

Na hát akkor most még jobb hír!

Sikerült elérnünk Dr. Sógorkoma Jóbarát urat, a Völgyhíd építő cég menedzsmentjét felügyelő bizottságot felügyelő bizottság ellenőrző szervének elnökét, aki szívesen állt rendelkezésünkre.

-Sógorkoma úr, mit szól ön ahhoz, hogy sokan feleslegesnek, értelmetlen pénzkidobásnak tartják a Völgyhidat?

-Hallottam már én is ezekről a felelőtlen pletykákról, amiket nyilvánvalóan a fasiszta ellenzéki aktivisták terjesztenek. Én ezt egyértelműen cáfolom! Mi az, hogy felesleges? Vagy mi az, hogy értelmetlen? Tudja maga mennyien éltünk igen jól ebből a projektből? Hogy lett volna már felesleges? Nekem például ebből van az új BMW-m, a gyerek egyetemre megy és kiszorítottam egy Világ körüli utat is a családnak. Soroljam még? Hogy lett volna már felesleges?

-Nem pont erre gondoltam. Az ország számára felesleges. Pláne, hogy az utóbbi években brutálisan eladósodott az ország.

-Jaj, maguk mindig ezzel a kurva országgal vannak elkeveredve! Hát nem mindegy, hogy mennyi hitelt veszünk fel? Majd valaki visszafizeti! Egyébként meg, tessék elképzelni! Eddig ha jött a német turista és megkérdezte a magyartól, hogy van-e Völgyhidatok, akkor bizony szegény magyarnak lehajtott fejjel kellett szégyenkeznie, hogy nincs. Na ez már megváltozott! Most már büszkén odavetheti, hogy van bizony!

-Értem. Hát ezért tényleg megérte... Hogy szégyenkeztem én a német rokonok előtt, mert mindig ezt kérdezték: Van-e már Völgyhidatok... És így a válság hatására várható-e, hogy némiképp visszaesnek az Állami megrendelések?

-Örömmel közölhetem, hogy szó sincs erről! Sőt, már gondolkodunk egy új projektben, egy a Völgyhidat átívelő hídban.

-Egy a Völgyhidat átívelő híd?

-Pontosan! Nagyszerű lesz, majd meglátják! Így akkor arra is tudunk majd menni. Igaz, ez csak egy sávos lesz.

-Egy sávos? És a szembejövő forgalom???

-Nos, először mi is gondolkodtunk ezen, de aztán megkérdeztük Lendvai Ildikót. Ő meg azt mondta, hogy nem kell szembejövő forgalom. Mert aki nem arra megy, mint mi, netán szembe jön velünk, az mind mocskos fasiszta, azoknak meg nem jár út! Ráadásul szokás szerint úgy vicsorgott miközben ezt mondta, mint egy falusi komondor aki macskát szimatol a kedvenc velős csontja közelében. Így inkább ráhagytuk. Na de aztán gondoltuk, hogy mi lesz, ha egyszer mi akarunk esetleg visszafelé jönni?

-Na és mi lesz akkor?

-Na most erre azt találtuk ki, hogy lesz egy alagút is a Völgyhíd alatt. Azon lehet visszajönni. Csak, hogy ne lássa már a nép, ha esetleg mi indulunk el visszafelé...

-De hát van erre pénz? Így a válság kellős közepén, a megszorítások hajnalán?

-Persze, hogy lesz! Már beszéltünk is Bajnai úrral, megígérte, hogy ilyesmire mindig lesz! Ha kell, akkor nem csak a 13. havi nyugdíjat veszik el, hanem mondjuk a 12.-et is megfelezik, a Gyest meg leviszik 1 hónapra, de „Völgyhidakra” mindig telik majd.

-És nem félnek, hogy előbb-utóbb elegük lesz az embereknek ebből?

-Ugyan már! Ezt is kitaláltuk már. Majd azt mondjuk az embereknek, hogy milyen jók ezek a beruházások, mert mennyi munkahelyet teremtünk ezzel. Már félre is rakatunk ennek propagálására fél milliárdot... Különben is, ezek nem is emberek. Egyszerű birkák, azoknak meg ne legyen elegük!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokokor.blog.hu/api/trackback/id/tr741065392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása